Tarieven

Ons webdesign is maatwerk

Geen eenheidsworst maar maatwerk: jouw website verdient een uniek design! Jouw ideeën en jouw ‘huisstijl’ zijn voor ons bepalend voor het opzetten van een eerste lay-out. Waarin kunnen we met onze ideeën en onze kennis jouw website beter vorm geven? 
Aan de hand van een eerste lay-out gaan we in gesprek en maken we samen de verdere keuzes in de ontwikkeling en de vormgeving. Je mag zelf aangeven hoe je wilt dat de website er uit ziet, wij zorgen er voor dat de techniek op de achtergrond klopt. 
En staat de website eenmaal online? Je kunt zelf inloggen in de backend, de administratieve ‘achterkant’ van de website en daar de tekstblokken van de website aanpassen: veranderen jouw tarieven, ga je een nieuwe dienst aanbieden of heb je ander nieuws? Je verandert het makkelijk zelf!

Jouw visitekaartje

Je brengt jouw bedrijf onder de aandacht en je positioneert jezelf ten opzichte van je collega's en je concurrenten.
Waarin onderscheid je je? Wat zijn je speerpunten? Wat móet iedereen van jou weten?
Dat is jóúw keuze want op jouw website heb je het zélf voor het zeggen! 
Een compacte site, maar met alle informatie: een welkomstpagina, een vervolgpagina met aanvullende informatie en een contactpagina met route-gegevens en eventueel een contactformulier is al leverbaar vanaf € 300,00.

Een website met CMS

Een moderne website beschikt over de nieuwste technieken, een volledig responsive design en een Content Management Systeem (CMS). Hiermee kan je zelf de teksten op jouw website aanpassen en actualiseren. De website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines binnen de functies die het CMS biedt. 
In de basisconfiguratie (5 pagina's) is de website leverbaar vanaf € 695,00. 
Ook als je specifieke wensen hebt t.a.v. de SEO voor de site zoals Zoektermoptimalisatie, Metadescription-optimalisatie, mobiele laadsnelheid verbetering of het gebruik van Google Analytics denken wij graag met je mee. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Het onderhoud van jouw website

Als jouw website klaar is, is het belangrijk om de informatie up-to-date te houden. Met verouderde informatie jaag je je klanten weg. Alle door jou aangeleverde mutaties worden snel door ons verwerkt. Wij hanteren een vast uurtarief van  ​€ 60,00.
Heeft jouw website een CMS? Dan log je zelf in en pas je de teksten online aan in de teksteditor. We zien evenwel dat CMS systemen zoals alle publieke voorzieningen steeds vaker aangevallen worden door kwaadwillenden en gehackt kunnen worden. De interval waarmee beveiligingsupdates verschijnen is de laatste jaren daarom steeds korter geworden en inmiddels zijn 10-12 updates per jaar gangbaar. Ook van de onderliggende modules op de site verschijnen vaker updates. Met een onderhoudsabonnement heb je hier geen omkijken naar: alle beschikbare updates voor het CMS worden geïmplementeerd op jouw site. Het tarief hiervoor is € 175,00 per jaar, inclusief maandelijkse backup (m.u.v. evt. migraties). Sinds 2023 wordt ook jaarlijks de PHP-update uitgevoerd t.w.v.  € 25,00.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Van zoekwoord gestuurde SEO naar zoekmachine optimalisatie die primair gericht is op content, op bouw en structuur van de website. Zoekmachine optimalisatie is continu in ontwikkeling en we staan eigenlijk nooit stil. Waar we ons eerst vooral richtten op sleutelwoorden, maken deze KEYWORDS inmiddels geen deel meer uit van de metabeschrijving van de website. We vermelden ze nog wel maar ze worden door Google genegeerd: inhoud staat voorop.

Natuurlijk blijven we de sleutelwoorden intern nog steeds gebruiken in het SEO proces: de bezoeker typt immers altijd een paar keywords in om bij de gewenste content te komen. Tijdens de bouw van de site en de daaropvolgende SEO hebben we de sleutelwoorden daarom nog steeds in ons achterhoofd: waar ligt de kern van onze boodschap? 

www.website-optimaliseren.nl

Wij hanteren een vast uurtarief van €60,00. Daarnaast hebben we een aantal vaste tarieven voor veel voorkomende leveringen en diensten.

Download PDF

Je betaalt bij ons geen BTW! 
Onze leveringen en diensten zijn vrijgesteld van Omzetbelasting op grond van artikel 25 Wet op de Omzetbelasting.

Op al onze leveringen en diensten zijn onze betalings-voorwaarden van toepassing.

Download PDF