Service

Download de privacyverklaring

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een Europese Privacywet. De AVG regelt dat bedrijven en organisaties persoonsgegevens zorgvuldig verwerken en deze is ingevoerd om onze privacy beter te beschermen. 
De AVG geldt voor alle zelfstandige ondernemers, bedrijven of organisaties die persoonsgegevens verwerken. Al bij het versturen van een offerte, factuur of een nieuwsbrief moet je rekening houden met de AVG. 
In een Privacyverklaring leg je vast wat je doet met persoonlijke gegevens. Waarvoor je de gegevens gebruikt. Waarom dat belangrijk is voor jouw klanten. En hoe lang je de gegevens bewaart. 
Je bent verplicht om over jouw privacybeleid te informeren en deze informatie moet goed te vinden zijn, bijvoorbeeld op een makkelijke plaats op jouw website. 

Heb je zelf al een Privacyverklaring op je website staan? 

Download PDF

De website van Wouter de Haan WebDesigN is met zorgvuldigheid opgezet. Het kan voorkomen dat informatie op de website op een bepaald moment niet actueel, juist en/of volledig is. 
De inhoud van de website is slechts informatief, er kunnen geen rechten aan de informatie worden ontleend. Op al onze offertes, producten en diensten zijn onze Betalingsvoorwaarden van toepassing. Wouter de Haan WebDesigN behoudt zich het recht om informatie op de website te allen tijde te verbeteren of wijzigen. 

Wouter de Haan WebDesigN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van de informatie die op deze site wordt verstrekt. Alle rechten zijn aan ons voorbehouden.

Verspreid over de website kom je al verschillende downloads tegen. We hebben ze hier nog even op een rijtje gezet: